Tantrix XL - denik.cz

Tantrix XL – šestiúhelníky dobývají domácnosti

Komerční sdělení | 15.11.2021 |

Poutavá hra, jejímž principem je skládání šestiúhelníkových žetonů a propojování barevných liní. 

 

 

 

Funny chess

popis

Šachová hra pro hráče na různých úrovních

FUNNY CHESS aneb zábavné šachy pro celou rodinu

Šachy mají rádi nejen dospělí, ale i děti. Jen obvykle nejde odehrát férovou hru mezi jedinci jiné věkové úrovně. Tatínek při hře se synem musí hrát naschvál špatně, aby měl syn šanci. Nebo se bude snažit, vyhraje po chvilce a syna to přestane bavit. FUNNY CHESS je tu od toho, aby tento problém vyřešil. Ve hře je ponecháno kouzlo logické hry, ale zároveň hra bude férová.

  • Odkaz na produkt najdete ZDE.

ŠACHOVÉ HODINY DGT 3000 Limited Edition

DGT3000ŠACHOVÉ HODINY DGT 3000 Limited Edition

Nejvyšší model šachových hodin v klasickém dřevěném provedení.

Oficiální šachové hodiny FIDE


Tridio - idnes.cz

Tridio zábavný IQ trénink

Komerční sdělení |

Společné hraní deskových her patří k nejhodnotnějšímu času, jaký děti zažijí. Hry rozvíjejí sociální dovednosti a podporují psychický růst v každém věku (od
předškoláků přes školáky a studenty až po dospělé a seniory). Podle výzkumu Nedělit provedeným Dr. Carolem Dweckem je důležité vědět, že pro mozek je hraní

deskových her totéž, co pravidelné cvičení pro svaly. Při pravidelném hraní (2Ikrát týdně), vzrostl u studentů již po 50ti hodinách výkon mozku až o třetinu.

Články o hrách v médiích

Oprava hodinekDarujte společenské hry: přinášejí zábavu a až 30% nárůst výkonu mozku

7.12.2015 ONA-DNES
Děti potřebují společné zážitky. Společenské hry jsou nejlepším dárkem: dávají radost a rozvíjejí osobnost dítěte, školní dovednosti i vztahy v rodině. 

 

Společenské hry a rodina

Chcete spokojenou rodinu? Hrajte pravidelně společenské hry

9.3.2015 ONADNES
O vlastní spokojenost se musí dospělý člověk postarat sám. Spokojenost rodiny utvářejí rodiče. Přinášejí podněty, z nichž spokojenost vyrůstá. A jedním z nejsilnějších zdrojů spokojenosti je hraní společenských her. 

Společenské hry

Společenské hry dostanou děti ze zajetí počítačů

12.3.2014 ONADNES'
dnešní době mohou deskové a společenské hry poskytnout spoustu hodin kvalitní zábavy dětem i dospělým. Je to ideální prostředek pro rodiče, aby docílili nějaké aktivity u svých ratolestí. Zábavu mohou jednoduše zažít i jinde než u počítače.

Tantrix

Společenské hry TANTRIX přinášejí zábavu i poučení

10.1.2014 ONADNES
Rodina logických her z kolekce TANTRIX se již několik let úspěšně šíří také v České republice. Kombinace precizně zpracované logické hry a současně hlavolamu si získala tisíce příznivců od dětí po seniory. Aktuálně je kolekce TANTRIXu rozšířena o další verzi TANTRIX Match.

EPT Barcelona 2018 a tým Pokerstore.cz

EPTAmbasador našeho obchodu nechyběl na jednom z největších turnajů v Evropě - main eventu EPT Barcelona 2018. A opět z toho bylo místo v první stovce.

Letošní ročník byl rekordním v celé historii EPT. Hlavní turnaj zaznamenal celkem 1931 vstupů a mezi nimi nechyběly velké hvězdy včetně hráčů první světové desítky pod vedením Daniela Negreanu.

V této konkurenci nastoupila celkem necelá desítka hráčů reprezentující Českou republiku a mezi nimi byl úspěšný i ambasador Pokestore týmu. 

Strategická hra Orientační běh s H.S.H

ob-man-ilustraceHra Orientační běh s H.S.H je strategická sportovní hra pro 1 - 4 resp. až pro 8 hráčů. Její principy vycházejí z orientačního běhu. Úspěch ve hře nezáleží na hodu kostkou, jako u her typu "Člověče nezlobse", ale uplatní se v ní vizuální paměť, orientace v prostoru, představivost a předvídavost.

od 8 let2 hráči4 hráči resp. dvojbalení až dva hráči 

Nová adresa: Pivovarská 13, Praha 5 Smíchov

Předváděcí prodejna a logistické centrum přestěhováno

Vážení zákazníci,
z důvodů zkvalitnění našich služeb jsme se přestěhovali do nových větších prostor. Tyto prostory jsou dostupné MHD i vhodnější pro parkování.

Tridio oceněněno v soutěži GRAND PRIX!

Tridio hraTridio

Na souboru veletrhů pro rodinu a volný čas For Family 2011 byly odbornou porotou oceněny exponáty, které jsou svými parametry na světové úrovní, nebo určují trend vývoje ve svém oboru. A právě jednu z rozdávaných cen, kategorie nejlepší hra FOR KIDS, si odnesl i náš produkt Tridio - co je dál?

Tato hra je nevšední širokým věkovým spektrem, pro které je určená, a možností hrát jak v jednom, tak až ve třech hráčích. Poutavým a zábavným způsobem rozvíjí logické myšlení, představivost a inteligenci trénováním posloupnosti, známou například z IQ testů. Hráč si vybere z jedné knížky zadání (na výběr jsou tři odlišné obtižnosti) úlohu a snaží se pomocí pěnovo-magnetických trojúhelníků a kosočtverců správně vytvořit celou řadu, včetně posledního, chybějícího obrazce.

Nové produkty na českém trhu

Vážení zákazníci,
obchod společenské-hry.cz pro Vás připravil nové produkty prezentované na letošním veletrhu v Norimberku, včetně hitu letoška Tridia.

Tridio je logická hra, která rozvíjí IQ procvičováním abstraktního myšlení, představivosti a logiky. Nedlouho po vydání se stala oblíbenou pomůckou v mnoha zahraničních školách a školkách.

Nová hra od spolutvůrce Carcassonne!

Reiner Knizia je proslulý tvůrce deskových her pocházející z Německa. Svou první navrhl již v osmi letech a k dnešnímu dni jeho tvorba čítá více než 500 her.

Mezi jeho nejznámější počiny patří spolutvorba veleúspěšné hry Carcassonne, několik světoznámých her z prostředí Pána prstenů, nebo hráči velmi kladně ohodnocené hry: Taj Mahal, Ztracená města, Euphrat a Tigris a mnoho dalších.

Jeho hry se pravidelně umisťují na prvních příčkách světových ocenění, jako například významné německé ceny Spiel Des Jahres, nebo mezinárodního ocenění International Gamers Awards. V největší internetové databázi her www.boardgamegeek.com je 9 jeho her v top 100 (tento žebříček obsahuje všechny doposud vydané hry).

A právě jeho edukativní hru Mix Match představenou na výstavě v Norinberku, Vám zde přinášíme.


HODINY DGT 3000

česká klubovka

ŠACHOVÉ HODINY DGT 3000

Nejvyšší model šachových hodin - 5 nastavitelných uživatelských módů
Oficiální šachové hodiny šachové federace FIDE Sleva při odevzdání starších hodin a pětiletá záruka!

HSH tým vítězem Vltava RUN 2015

vltava run

Ve 2. nabitém ročníku Vltava runu -  štafetovém běžeckém závodě od pramene Vltavy do Prahy dosáhl tým HSH fantastického vítězství.

Náš tým startující jako HSH Suunto Service Point podal opravdu excelentní výkon a zvítězil.
Boj o vítězství byl opravdu těsný, po 359,6 km tratě dělilo v cíli náš tým od druhého jen necelých 5 minut, třetí tým potom na naše borce ztrácel 42 min.

Výhodnejší nákup pre slovenských zákazníkov!

Polar - SlovenskoV záujme výhodnejšieho nakupovania pre slovenských zákazníkov sme založili účet na Slovensku v eurách. Týmto sa významne znižujú transakčné náklady a vzhľadom k dotovanému poštovnému sú teraz podmienky nákupu pre slovenských zákazníkov výhodnejšie.

LaQ - senzační stavebnice

Taneční podložky X-PAD

Naše e-shopy se společným loginem

Podívejte se, jak široký sortiment můžete nakoupit s využitím loginu, který jste si zřídili na náš e-shop. Přitom budete moci využít stejné uživatelské prostředí a ovládání, jako má náš shop.
Registrace a společný login z našeho e-shopu platí v celkem devatenácti internetových obchodech.

Zlepšení komfortu pro naše zákazníky

infoVážení zákazníci, v inovovaném e-shopu jsme vám usnadnili a zpříjemnili nákup. Nový e-shop je přehlednější, nákupní proces jednodušší. Při nákupu se nemusíte registrovat (byť to doporučujeme - platí pro množství e-shopů). Nemusíte si pamatovat heslo - vložíte jen e-mailovou adresu a přihlásíte se jediným kliknutím v přijatém e-mailu. Zdokonalili jsme vyhledávání produktů.

Týden mozku

V rámci týdne mozku získejte společenské hry levněji!

Hraní klasických společenských her a luštění hlavolamů patří k nejúčinnějším způsobům tréninku mozku. Je důležité pro děti, dospělé i seniory a navíc je mimořádně zábavné! Vzpomínky na hraní her s rodiči i kamarády si pamatujeme celý život. Přečtěte si některé naše články a využijte týdenní slevy pro získání poutavé společenské hry.

Týden mozku je příležitostí, jak získat společenské hry levněji!
Použijte v závěru objednávky slevový kód MOZEK a získejte společenské hry s 18% slevou.

Nabídka platí pro všechny deskové hry a hlavolamy skladem. Tj pro 4000 různých her a hlavolamů vč. šachové literatury.

Nabídka platrí na e-shopu: www.spolecenske-hry.cz a pokud sdělíte prodavači tento kód, rovněž v naší prodejně v Praze na Smíchově. Zde vám také naši specialisté poradí s výběrem hry.

Nabídka platí od 11.3 do 17.3 2019 23:59.

V krétkém komentáři v pokračování tohoto článku se dozvíte, proč je právě nyní tak důležité věnovat se hraní deskových her a co to přináší dětem a dospělým.