Nové produkty na českém trhu

Vážení zákazníci,
obchod společenské-hry.cz pro Vás připravil nové produkty prezentované na letošním veletrhu v Norimberku, včetně hitu letoška Tridia.

Tridio je logická hra, která rozvíjí IQ procvičováním abstraktního myšlení, představivosti a logiky. Nedlouho po vydání se stala oblíbenou pomůckou v mnoha zahraničních školách a školkách.

Dále jsme pro Vás připravili zábavnou postřehovou hru Granny Apples. V této zajímavě zpracované hře musíte spočítat hodnotu hozených jablek dříve, než vaši soupeři.

Za zmínku rovněž stojí hravé šachy Raindrop Chess, které kombinují klasické šachy s karetní hrou. Cíl je stále stejný, dát soupeři mat, ale hráči narozdíl od tradičních šachů, nezačínají na šachovnici s žádnou figurkou. Karty obsahují obrázky jednotlivých figur a zahráním těchto karet lze figurku umístit na libovolné pole. V každém kole mohou hráči buď táhnout figurkou, nebo si vyložit novou ze svých karet. Ale pozor! Začít hrát můžete až když máte vyloženou figurku krále.

Kromě výše zmíněných her, jsme pro vás připravili i několik dalších. Všechny novinky z veletrhu v Norimberku najdete v sekci novinky.