Předváděcí prodejna společenských her a Šachů

Pivovarská 13, Praha 5, 150 00
Telefon: 257310910
Email: info@spolecenske-hry.cz
Prodejní doba: Po-Pá 9 - 18

v roce 2010 byla otevřena nová specializovaná prodejna na Pražském Smíchově. Prodejna byla v listopadu 2012 přestěhována do nových prostor 10 metrů od východu z metra B Anděl a je díky tomu výborně dostupná jak pro Pražáky, tak pro mimopražské zájemce.

Pobočka je učena pro všechny, co prahnou po aktivní zábavě a vzdělávání. Nabízíme deskové hry v mnoha kategoriích, jako například:


- pro děti od 3. let,
- výukové hry,
- hry se slovy,
- party hry,
- erotické hry


a mnohé další, takže si vybere určitě každý. V nabídce nám samozřejmě nemůžou chybět ani hity poslední doby - Carcassonne, Osadníci z Katanu, Scrabble, Activity, či Česko - otázky a odpovědi. Náročnějším hráčům můžeme nabídnout například výtečnou hru pro dva až čtyři hráče - Pilíře Země, kde se hráči stávají proslavenými staviteli své doby a snaží se vybudovat co největší část katedrály a tím získat nehynoucí slávu.

Hry vám samozřejmě rádi předvedeme ve speciálně upravené místnosti, kde vám nejen poradíme s pravidly, ale necháme vás hru i vyzkoušet. Další specializací naší prodejny jsou šachy, šachové programy a především obrovský šachový Antikvariát, čítající několik tisíc knih, v nejrůznějších jazykách.

Jsme tu pro vás od 9:00 do 18:00, a to každý všední den.